“Нива” у контрольному матчі розгромила львів’ян. Відео

Другий спаринг першого збору футбольний клуб “Нива” провів на львівському стадіоні “Сокіл” та здобув розгромну перемогу.

Про це повідомили в прес-службі команди з Тернополя.

Суперниками “Ниви” були підопічні екс-тренера тернополян Віталія Шумського, який не так давно очолив молодіжну команду “Львова”. Як і у попередній зустрічі на Меморіалі Юста, тренерський штаб “Ниви” у спарингу застосував два склади.

Активність тернополян на стартових хвилинах призвела до швидкого голу. Різника відверто збили у штрафній площі і арбітр вказав на позначку. Пенальті реалізував Андрій Герт, щоправда екс-кіпер “Ниви” Орест Костик був близьким до того, щоб відбити удар колишнього одноклубника.

До перерви гості довели рахунок до розгромного. Спершу Руслан Дедух вертикальною передачею вивів на побачення з голкіпером Андрія Різника і той свою нагоду не змарнував. Незабаром Андрій Герт асистував Мирону Бідному, який з близької відстані розстріляв ворота львів’ян.

А на останній хвилині основного часу вдруге у матчі з позначки забив Герт. Дедух завдавав прямого удару по воротах зі штрафного, але м’яч у штрафній площі рукою зупинив гравець у стінці.

По перерві п’ятий м’яч тернополяни організували після стандарту. Скакун розіграв кутовий з Процівим та завдавав удару з кута штрафної площі. По ходу м’яч у ворота скоректував Вадим Хохлов.

У середині другого тайму господарям вдалося забити так-званий м’яч престижу. Після рикошету у дотик гол забив Ременяк.

Зазначимо, що “Нива” у цьому матчі не змогла розраховувати на капітана Тараса Мороза, який отримав незначне ушкодження.

Контрольний матч

5 лютого 2020, Львів

“Львів U-21” – “Нива” 1:5

Голи: Ременяк (70) — Герт (4 пен., 45 пен.), Різник (33), Бідний (39), Хохлов (62)

ПФК “Львів” U-21: Костик, Мєдвєдєв, Клебер, Савошко, Карвацький, Демків, Вовкун, Шута, Вичіжанін, Хімчак, Кос. У другому таймі виходили: Григоращук, Олексів, Пентелейчук, Філіпе, Ременяк, Кіт та гравці на перегляді.

“Нива” 1 тайм: Єрмолов, Герт, Демчук, Малащук, Бідний, Дедух, Різник та чотири гравці на перегляді

“Нива” 2 тайм: Механів, Хохлов, Герт, Хруставка, Ілюк, Гатала, Волохатий, Скакун, Проців, Кисленко та гравець на перегляді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com