Екологічну інспекцію Тернопільщини очолить депутат облради від “Самопомочі”

Через брак власних кадрів в партії “Слуга народу” владна команда продовжує роздавати посади представникам інших політичних сил.

Як стало відомо Інфопростору, Екологічну інспекцію в Тернопільській області очолить депутат Тернопільської обласної ради від Об’єднання “Самопоміч” Роман Нитка. До цього жодного відношення до екологічної сфери він не мав, а весь його трудовий стаж пов’язаний із банківською сферою. Попередній керівник цього контролюючого органу Едуард Ференц звільнився в грудні 2019 року.

Наразі “Самопоміч” активно підтримує місцеву владну команду як порадами, так і голосуваннями в обласній раді.

Роман Нитка народився 23 вересня 1981 року в м. Тернополі.

Навчався в ЗОСШ №9 міста Тернополя в період з 1987 по 1998 рік. Закінчив з відзнакою.

Навчався в Юридичному інституті Тернопільської академії народного господарства в період з 1998 року по 2009 рік, спеціальність «Правознавство», кваліфікація «Юрист».

Навчався на факультеті довузівської післядипломної та магістерської підготовки Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю «Банківська справа» в період з 2007 року по 2009 рік.

Закінчив з присвоєнням кваліфікації «Спеціаліст з банківської справи».

У 2003-2004 роках працює в Промінвестбанку на посадах юрисконсульта та старшого юрисконсульта.

У 2005 році призначений на посаду в.о. начальника юридичного сектору філії «Тернопільське центральне відділення Промінвестбанку», згодом обіймав посаду в.о. начальника юридичного відділу філії «Тернопільське центральне відділення Промінвестбанку».

У 2010 році переведений на посаду начальника відділу юридичного аналізу філії «Відділення ПАТ Промінвестбанк в м. Тернопіль».

З 2012 року прийнятий на посаду начальника відділу юридичного супроводу Обласного відділення ПАТ Промінвестбанк в м. Тернопіль.

З листопада 2012 року працював провідним юрисконсультом юридичного відділу Тернопільського ЦРВ Головного юридичного управління ПАТ «МЕГАБАНК».

Останнім часом працював в апараті обласної партійної організації “Самопоміч”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com