“Нива” забила 9 голів у ворота молодіжного складу “Динамо”. Відео

Після невдалого старту на груповому етапі традиційного зимового турніру пам’яті Ернеста Юста, “Нива” влаштувала розгром наступному опоненту на турнірі.

У другому матчі тернополяни перемогли львівське “Динамо U-19” з рахунком 1:9. Поєдинок відбувся на стадіоні ім. Б. Маркевича у Винниках. Тренерський штаб “Ниви” задіяв у матчі два рівноцінні склади.

Чинити опір “динамівцям” вдавалося до середини першого тайму. Хоча уже до цього часу тернополяни не використали щонайменше три нагоди відкрити рахунок. Після подачі з кутового, ударом головою відзначився гравець, який перебуває у “Ниві” на перегляді — 0:1.

За декілька хвилин м’яч вдруге побував у сітці воріт “Динамо”. Цього разу ударом головою відзначився Сергій Кисленко, якому асистував Проців — 0:2. Під завісу першого тайму уже сам Максим Проців зумів відзначитися, реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем — 0:3. А риску під першим таймом підвів ще один з потенційних новачків. Він отримав довгу діагональ від Кисленка та без проблем обіграв голкіпера — 0:4.

Після перерви оновлений склад “Ниви” продовжив забивати голи. Вп’яте ворота “динамівців” вразив Руслан Дедух. Півзахиснику залишалося лише влучити у ворота після блискучого проходу Герта по лівому флангу — 0:5.

Єдиний м’яч номінальним гостям вдалося провести зусиллями легіонера Дунасі. Темношкірий нападник “Динамо U-19”, скориставшись помилкою оборони, перекинув м’яч за комірець Єрмолову — 1:5.

Згодом сольний прохід Скакуна до штрафної площі зупинили захисники “Динамо” за що арбітр призначив пенальті. Андрій Герт з “позначки” був переколнивим — 1:6. Сьомий м’яч на рахунку найдосвідченішого у складі тернополян — Хохлова. Центральний оборонець головою замкнув подачу Скакуна з кутового — 1:7.

На останок забитими голами відзначилися Демчук та Різник. Максим з другої спроби замкнув дальню стійку після подачі Дедуха — 1:8. Андрію ж вдалося переправити м’яч у сітку після прострілу Мирона Бідного — 1:9.

Заключний матч на груповому етапі Меморіалу Юста “Нива” проведе у Львові 15 лютого. Суперником буде “УФК-Карпати U-17”.

Меморіал Ернеста Юста

8 лютого 2020, Винники

“Нива” – “Динамо U-19” 9:1

Голи: ГНП (25), Кисленко (29), Проців (42), ГНП (45), Дедух (60), Герт (67), Хохлов (76), Демчук (83), Різник (87)  — Дунасі (65)

“Нива” 1 тайм: Механів, Ілюк, Бідний, Проців, Волохатий, Кисленко та п’ять гравців на перегляді

“Нива” 2 тайм: Єрмолов, Хохлов, Демчук, Хруставка, Герт, Малащук, Скакун, Гатала, Дедух, Різник та гравець на перегляді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com