Тернопільська міська рад виділила ще одну ділянку для обслуговування неіснуючої будівлі

Ще один факт виділення в Тернополі земельної ділянки для обслуговування неіснуючої будівлі виявили правоохоронці.

Про це стало відомо Інфопростору.

У зв’язку із цим в кінці року розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною другою статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

Під час досудового розслідування встановлено, що 20.09.2019 реєстратором Кременецької міської ради Курадчиком А.А. зареєстровано об’єкт нерухомого майна №1919351761101 – споруду, для підприємницької діяльності загальною площею 8,5 кв.м. за адресою Тернопільська область, м.Тернопіль, вул. Митрополита Шептицького, 4В на підставі технічного паспорта виданого 12.10.2018 ПП «ВОЛКАС» та довідки №68/19А від 13.05.2019 виданої ТОВ «Міське бюро інвентаризації».

25.10.2019 Тернопільською міською радою видано рішення №7/39/170 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Митрополита Шептицького, 4В ТОВ «ТЕР-ВІВ».

В ході проведення слідчих дій встановлено, що за вказаною адресою відсутній будь-який об’єкт нерухомого майна, а також управлінням містобудування, архітектури та кадастру міської ради не присвоювався адресний номер об’єкту нерухомості – споруді для підприємницької діяльності за адресою вул. Митрополита Шептицького, 4В. У зв’язку із цим до Тернопільської міської ради було направлено відповідний лист щодо розгляду даного питання на черговій сесії Тернопільської міської ради та скасування рішення від 25.10.2019 №7/39/170 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Митрополита Шептицького, 4В ТОВ «ТЕР-ВІВ», однак відповіді отримано не було.

У подальшому встановлено, що даній земельній ділянці на яку було вчинено злочинне посягання даним кримінальним правопорушенням присвоєно кадастровий номер: 6110100000:12:006:0056, площею 0,0456 га за адресою: Тернопільська область, м. Тернопіль вул. Митрополита Шептицького, 4В, яка є речовим доказом у даному кримінальному провадженні, оскільки є матеріальним об’єктом, що зберегло на собі його сліди, які будуть використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі як предмет, що є об’єктом кримінально протиправних дій.

Тривають слідчі дії.

До слова, це не перший випадок подібних дій з боку Тернопільської міської ради. Про схожий випадок на вулиці Текстильній повідомляолося раніше. Там правоохоронці теж розпочали кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com