Житель Зборова вирішив балотуватися в народні депутати по округу на Харківщині

Зборівчанин Віталій Горба зареєстрований кандидатом в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №179 (Харківська область).

Чоловік не вперше бере участь у виборчих перегонах.

У 2009 році він балотувався до Тернопільської обласної ради за списком Соціалістичної партії України. Вже у 2015 році він був першим у виборчому списку кандидатів в депутати Тернопільської міської ради від політичної партії “Добрий Самарянин”. Обидва рази політичні партії, які він представляв, не набирали необхідної кількості голосів.

Пробував він свої сили і на позачергових парламентських виборах в 2019 році. За підсумками голосування він став восьмим із одинадцяти кандидатів, отримавши 2 197 голосів (2,31 %).

Віталій горба народився 15 травня 1982 року в місті Зборів Тернопільської області, громадянин України, освіта вища, адвокат, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “ДОБРИЙ САМАРЯНИН”, проживає в місті Зборів Зборівського району Тернопільської області.

Крім Віталія Горби у цих виборах в якості кандидата візьме участь ще один уродженець Тернопільщини. Це Ігор Найда. Він працює помічником ТОВ “ЮРІЯ-ФАРМ”. Ігор Найда народився 17 вересня 1960 року в селі Озеряни Борщівського району.

Нагадаємо, на окрузі №179 на позачергових виборах 21 липня 2019 року переміг кандидат від «Слуги народу» Олексій Кучер. У листопаді 2019 року Президент Володимир Зеленський призначив Кучера головою Харківської ОДА.

Проміжні вибори в цьому окрузі відбудуться 15 березня 2020 року. На даний час зареєстровано 40 кандидатів в народні депутати.

Центром округу є місто Красноград. Також, до нього входять місто Лозова, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський, Сахновщинський райони.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com