На посаду голови Тернопільської ОДА вже зголосився перший претендент

Ще не встигли на сайті Президента України оприлюднити офіційний указ про звільнення голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля, як починають з’являтися претенденти на ще зайняте крісло.

Так, в мережі оприлюднив відкрите звернення до Володимира Зеленського громадянин Андрій Козак.

Він заявив, що готовий.

Цей молодий чоловік заявив, що гарантує перетворення Тернопільщині на українську Швейцарію за 6 місяців. Це він хоче зробити з молодими чиновниками віком до 30 років, яких планує привести до влади. Та й порядок в області навести за один місяць.

Ми не хочемо жодним словом зменшити молодечий запал цього 24-річного хлопця, але схоже, що він поки не розуміє реальностей державного управління. Адже встановити віковий ценз, проводячи конкурси на посади державної служби не можливо, просто і без причин звільнити чинних чиновників теж, а притягнення до відповідальності корупціонерів взагалі відноситься до компетенції суду після проведеного правоохоронними органами досудового розслідування.

Та все ж, бажаємо Андрію Козаку знайти своє місце в реформах та разом із командою змінювати державу.

До слова, благодійний фонд, який очолює Андрій Козак, вже зареєстрований в будівлі Тернопільської обласної державної адміністрації за адресою м. Тернопіль, вул. Грушевського 8, кабінет 128.

Нагадаємо, в суботу Президент України Володимир Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля.

Офіційний документ досі не оприлюднений.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com