Жахливе вбивство молодого жителя Озерної: слідчі досі шукають хоч якісь зачіпки

Слідчі досі шукають зачіпки, аби з’ясувати деталі жахливого вбивства біля села Озерна Зборівського району.

Про це стало відомо Інфопростору.

Встановлено, що 04.01.2020 о 12:20 год., до Зборівського ВП надійшло повідомлення лікаря бригади швидкої допомоги №69 про те, що на повороті в с. Козлів Козівського району в автомобілі «Форд транзит» виявлено водія з простреленою головою. Виїздом на місце події, в полі неподалік с. Озерна Зборівського району в автомобілі «Форд Транзит», виявлено труп жителя села Озерна Зборівського району 1994 р.н. з вогнепальною раною голови.

Відомості про дане кримінальне правопорушення спершу було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими пристроями), але згодом провадження перекваліфіковано за частиною першою статті 115 (умисне вбивство).

Під час проведення огляду місця події 04 січня 2020 року на ділянці місцевості на відстані близько 800 м. від с. Озерна Зборівського району в напрямку с. Козлів Козівського району на відстані близько 30 м від дороги виявлено та вилучено:

електронні схеми із дротами; предмети схожі на капсуль – детонатор у кількості 2 шт.; предмет схожий на вибухову речовину типу пластид; предмет схожий на електродетонатор (ЕДП); зразок речовини схожої на вибухову типу пластид.

Також, там виявлено бойовий автомат АКС-74У, один магазин, глушник; бойові набої калібру 5.45, 4 шт. – 270/81; 3 шт. – 3/91; 9 шт. – 17/90: 8 шт. – 3/82 (загальна кількість 24 шт.); бойові набої калібру 5.45, 2 шт. – 3/85, одна шт. – 17/90, (загальна кількість З шт.).

Ще частину справжнього бойового арсеналу вилучили й в помешканні покійного молодика. В нього знайшли три металевих предмети чорного кольору із вставками пластику зовні схожі на автоматичну зброю, вилучені із кухні житлового будинку; дев`ять металевих гільз різних калібрів вилучені із коридору житлового будинку; предмет циліндричної форми зеленого кольору зовні схожий на тубус від ПТКР «Фагот», вилучений із коридору житлового будинку; металевий циліндричний предмет зовні схожий на підривник, вилучений кімнати №1 житлового будинку; металеві гільзи різних калібрів в кількості 1690 штук, вилучені з кімнати №1 житлового будинку.

Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com