В Чорткові з кабінету заступника прокурора вкрали матеріали кримінальної справи

Із службового кабінету заступника прокурора Чортківської місцевої прокуратури викрали матеріали кримінального провадження.

Про це стало відомо Інфопростору.

Крадіжку вчинили в ніч з 18 на 19 січня 2020 року. за даним фактом розпочато кримінальне провадження. Окрім цього, в прокуратурі області проводять й внутрішню службову перевірку.

Встановлено, що 19.01.2020 року о 18:38 до поліції надійшло повідомлення від керівника Чортківської місцевої прокуратури Тернопільської області Турецького П.С. про те, що в ніч з 18.01.2020 на 19.01.2020 невідома особа шляхом підбору ключа проникла в службовий кабінет заступника керівника Чортківської місцевої прокуратури Тернопільської області Цаплапа Я.П., звідки таємно викрала один том матеріалів кримінального провадження, розпочатого 19.03.2019 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 345, ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України, в кількості 250 аркушів.

Ймовірно, мова йде про один том матеріалів кримінального провадження, які підшиваються по 250 аркушів.

За даним фактом 20 січня 2020 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 357 Кримінального кодексу України (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

19 січня 2020 року в ході проведення огляду місця події, а саме приміщення Чортківської місцевої прокуратури Тернопільської області за адресою м. Чортків, вул. Горбачевського, 4, Тернопільської області, було виявлено та вилучено два врізних замки із дверей, які поміщені в спецупакування та залишені на зберігання в приміщенні СУ ГУНП України в Тернопільській області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com