На жителів Монастириськ хотіли повісити завищені тарифи

Працівники Держпродспоживслужби провели позапланову перевірку Міського комунального підприємства «Монастириський комунсервіс». Представники КП самостійно звернулись до фахівців сектору контролю за регульованими цінами для перевірки планових тарифів на послуги з централізованого водопостачання, щоб уникнути в подальшому обрахування споживачів.

При перевірці підприємства спеціалісти виявили порушення порядку формування тарифів на послугу з водопостачання. Йдеться про недотримання вимог законодавства щодо включення завищеного розміру прямих витрат.

Відтак, обрахування споживачів у розрахунку на рік могло скласти більше 183,5 тис. гривень.

Довідка:

Дана робота була проведена в рамках повноважень територіальних органів Держпродспоживслужби – функція органів державного нагляду (контролю) у сфері дотримання вимог законодавства при формуванні, встановленні та застосуванні державних регульованих цін (тарифів) на житлово-комунальні послуги суб’єктами господарювання – надавачами послуг передбачає широкі можливості попередження впровадження економічно необґрунтованих тарифів та захисту прав споживачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com