В Чортківській районній раді змінено заступника голови

12 березня 2020 року в залі засідань районної ради під головуванням Віктора Шепети відбулося І пленарне засідання 27 сесії Чортківської районної ради 7 скликання.

Депутатським корпусом підтримано пропозицію голови районної ради про дострокове припинення повноважень заступника голови районної ради Петра Пушкара та обрано заступником голови районної ради Градового Василя Гнатовича, депутата кількох скликань, директора Чортківської РКДЮСШ.

Також депутати внесли ряд змін до районного бюджету на 2020 рік та передбачили кошти для боротьби з поширенням в Чортківському районі коронавірусу COVID-19. Депутати передбачили передачу коштів на утримання Білівської, Бичківської, Скородинської та Росохацької загальноосвітніх шкіл Чортківській міській ОТГ чим підтримали процес децентралізації. Сесією районної ради підтримано «Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Чортківського району за 2019 рік», а також програму соціально – економічного та культурного розвитку Чортківського району на 2020 рік.

У зв’язку із довготривалістю сесії розгляд наступних питань порядку денного вирішено розглянути на наступному пленарному засіданні.

1 коммент. к В Чортківській районній раді змінено заступника голови

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com