В Чорткові наживалися на ремонті тротуарів

Слідчі Чортківського відділу поліції розслідують кримінальне провадження за фактом розтрати бюджетних коштів під час ремонту тротуарів в місті.

Про це стало відомо Інфопростору.

Відомості про вчинення злочину, передбачного частиною другою статті 191 Кримінального кодексу України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань в січні цього року.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що вартість виконаних робіт протягом 2014-2015 років з капітального та поточного ремонтів доріг та тротуарів м. Чорткова завищена підрядниками ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЗАХІД», ТОВ «ЄВРОДОРСЕРВІС-2017» та двома фізичними особами-підприємцями. Договори про виконання робіт укладалися між Чортківським комбінатом комунальних підприємств та підрядниками.

Згідно акту ревізії фінансово-господарської діяльності Чортківського ККП від 20.09.2019 року №05-21/б, встановлено, що ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЗАХІД», ТОВ «ЄВРОДОРСЕРВІС-2017»двоє фізичних осіб-підприємців допустили порушення під час виконання робіт по влаштуванню тротуарів та ремонту доріг в м. Чорткові, чим завдали матеріальної шкоди.

На даний час триває слідство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com