В жителя Борщівського району вилучили цілий арсенал. Фото

Співробітники Борщівського відділення поліції під час двох санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання жителя села Більче-Золоте, виявили цілий арсенал  боєприпасів, вибухових предметів та зброї. Серед вилученого – карабін марки «Сайга», що був викрадений у лютому цього року з приватного помешкання.

-До нас надійшла оперативна інформацію про те, що 48-річний житель села Більче-Золоте може незаконно зберігати зброю, -розповів начальник Борщівського відділення поліції Андрій Свинарчук. – Отримавши ухвалу слідчого судді на проведення обшуків, ми оглянули два домоволодіння, що належать даній особі. У результаті було знайдено та вилучено нарізну вогнепальну зброю – карабін марки “Сайга” та п’ять патронів до нього, більше сотні набоїв різного калібру до нарізної зброї  та два предмети ззовні схожі на гранати.
До слова, вилучений карабін був викрадений у лютому року з приватного помешкання жителя Борщова. Поліцейські перевіряють, чи причетний «колекціонер» до цієї крадіжки.
Вилучені речові докази направлені на експертизу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною першою статті 263 ККУ. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com