В Тернополі приватна клініка безкоштовно допоможе діткам з COVID-19

В Тернополі приватна клініка безкоштовно готова надати свої потужності для діток, уражених коронавірусом, які водночас потребуватимуть оперативного втручання.

Власник приватної клініки Олег Стахів запропонував директору КНП «Тернопільська міська дитяча клінічна лікарня» Артимовичу Андрію Івановичу та владі міста надати у користування всі потужності клініки для проведення ургентних (невідкладних) операційних втручань діткам (гострий апендицит, кишкові непрохідності, защемлення гриж та ін), у яких супутньо буде виявлено COVID-19.

Адже, у Тернополі є тільки дві лікарні, які можуть оперувати діток – це «Клініка Стахіва» і КНП «Тернопілька обласна дитяча клінічна лікарня», яка в свою чергу забезпечує допомогу маленьким пацієнтам, в яких соматичні прояви інших хвороб (без коронавірусу). Діток, у яких будуть гострі стани і підтверджений діагноз коронавірусу там не приймуть, тому, що вони можуть заразити інших.
Ми розуміємо, що нашим обов’язком є надання допомоги таким малюкам і тому «Клініка Стахіва» передає безкоштовно свої площі та своє медичне обладнання для забезпечення ургентних операцій маленьким пацієнтам, адже медичне забезпечення наших операційних високого європейського рівня, яке допоможе з вирішенням найскладніших задач, – заявили в клініці. – Ми завжди будемо тримати руку на пульсі і допомагатимемо усім, чим зможемо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com