На зборівського чиновника завели кримінал: приховав майно дружини

Слідчим відділом Зборівського ВП Нацполіції здійснюється досудове розслідування в рамках кримінального провадження відносно начальника відділу у Зборівському районі Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області.

Про це стало відомо Інфопростору.

Правоохоронцями виявлено факт подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. З’ясовано, що начальник відділу у Зборівському районі Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області у щорічній декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017-2018 роки не вказав об’єктів, що належать на праві власності його дружині, а саме земельну ділянку площею 0,0654 га. та житловий будинок площею 117,9 квадратних метрів.

За даним фактом 17 січня 2020 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого статтею 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації).

Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com