В Бучацькому районі всі медзаклади працюють, попри інфікування лікарів

не зважаючи на ураження коронавірусною інфекцією частини медичних працівників Бучацького району заклади охорони здоров’я працюють в штатному режимі.

Про це стало відомо Інфопростору.

Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Бучацької районної ради:
– Стінецька АЗПСМ, попри інфікування частини медпрацівників, на даний час функціонує у звичному режимі, працює один лікар та дві медсестри, персонал в повному об’ємі забезпечений засобами індивідуального захисту, медикаментами;
– Космиринський ФАП через інфікування фельдшера закритий, проте ситуація контролюється керівництвом КНП «ЦПМСД», організовано роботу виїзних медичних груп з числа працівників установи для спостереження за контактними особами, виявлення хворих з ознаками респіраторного захворювання та надання медичної допомоги жителям сіл Стінка та Космирин.

Комунальне некомерційне підприємство «Бучацька центральна районна лікарня» Бучацької районної ради:
– в інфекційному відділені закладу перебуває 1 (один) пацієнт з с Космирин з підозрою на інфікування, відібрано біоматеріал та направлено на аналіз для ПЛР-діагностики;
– 13 квітня медзакладом направлено 4 зразки біоматеріалу для діагностики ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Комунальне некомерційне підприємство «Золотопотіцька районна лікарня» Бучацької районної ради:
– 13 квітня медзакладом відібрано та направлено 3 зразки біоматеріалу осіб, які контактували з хворими для діагностики ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com