З Києва до Тернополя прислали нового заступника для обласного прокурора

16 квітня 2020 року, прокурор Тернопільської області Петро Бойко представив колективу виконувача обов’язків заступника прокурора області – Олександра Божка, призначеного наказом Генерального прокурора Ірини Венедіктової від 14 квітня 2020 року.

Олександр Божко запевнив присутніх, що готовий до плідної співпраці із з кожним працівником нового колективу, адже « наш спільний ворог – злочинність, і всі зусилля потрібно спрямувати на його подолання!»
Довідково:
Олександр Божко народився 10 листопада 1988 року у м. Баштанка  Миколаївської області.
Вищу юридичну освіту здобув у Київському національному університеті імені Т. Шевченка. В органах прокуратури працює з 2012 року. Починав роботу у прокуратурі на посаді помічника прокурора прокуратури Радомишльського району Житомирської області, потім обіймав посади прокурора у прокуратурах    м. Житомира та Житомирської області. З 2016 року працював у Генеральній прокуратурі України.
До призначення виконувача обов’язків заступника прокурора Тернопільської області обіймав посаду прокурора відділу процесуального керівництва в особливо важливих кримінальних провадженнях Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів поліції і фіскальної служби та у кримінальних провадженнях щодо організованої злочинності Офісу Генерального прокурора.

1 коммент. к З Києва до Тернополя прислали нового заступника для обласного прокурора

  1. […] інших регіонів призначено прокурора області та його заступника, голову Тернопільської обласної державної […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com