Труш розпорядився закупити мішки для майбутніх померлих від коронавірусу

В голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша свої методи боротьби з поширенням коронавірусної інфекції.

Недавно він назвав найкращою в області Монастириську районну лікарню, яка першою стикнулася із великим спалахом COVID-19. Насправді там забезпечення медичної галузі більше нагадувало кроки до її знищення, аніж до розвитку.

Пізніше присланий голова облдержадміністрації виступив вже від імені жителів області, заявивши, що тут, начебто, готові до введення заходів комендантського характеру.

Вже цього тижня на його вимогу облрада виділила із обласного бюджету 10 мільйонів гривень на зарплати чиновників обласної та районних державних адміністрацій, хоч вони повинні фінансуватися з державного бюджету. При цьому він, як тимчасовий керівник області, повністю знехтував порушенням прав медичних працівників, які стоять на перших редутах боротьби з коронавірусом. Як виявилось, в деяких районах існує заборгованість із виплати заробітної плати лікарям.

Тепер Володимир Труш вирішив, що вже потрібно готуватись до великої кількості смертей від COVID-19, а тому підписав розпорядження, відповідно до якого доручив виділити з резервного фонду обласного бюджету кошти на придбання непроникних герметичних пакетів-мішків та дезінфекційних хлорвмісних розчинів для підготовки до поховання тіл померлих від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Такий ланцюг ініціатив Володимира Труша заставляє задуматись, які ж рішення він прийматиме в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com