Борщівські медики розповіли, чим забезпечені насправді

В Борщівській районній лікарні вирішили розповісти про реальне забезпечення медичного закладу. на такий крок лікарі пішли, оскільки вважають, що проти них ведуть інформаційну війну.

Наводимо повний текст звернення Борщівської районної лікарні.

“Шановні жителі Борщівщини!!!
КНП «Борщівська районна лікарня» завжди залишалась осторонь різних пліток і коментарів. Останнім часом проти лікарні ведеться жорстока інформаційна війна.
Наша лікарня включена в першу хвилю надання допомоги хворим з COVID-19.
Та на превеликий жаль, нашим медикам доводиться боротися не тільки з пандемією COVID-19, а й жорстокою критикою окремих наших краян.
Все, що публікується на нашій фейсбук сторінці є правдивою та достовірною інформацією. Ми висловлюємо щирі слова подяки кожній людині особисто, яка долучається до благодійної місії і допомагає нашій лікарні. В такий непростий час кожен з Вас може стати благодійником і зробити це в доступній формі: молитвою, добрим словом, пожертвою. Тому не варто обговорювати зроблені добрі справи, а тим паче обливати брудом ! Дуже легко СЛОВОМ, а не ДІЛОМ!!!
ДОСТОВІРНА І ПРАВДИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!
Апаратів ШВЛ в нашій лікарні 6 : 2 апарати- середнього класу + 4 апарати -низького класу; 3 апарати ШВЛ розміщені в відділенні реанімації, 2 апарати – в операційному блоці, 1 – в інфекційному відділенні. При потребі всі апарати ШВЛ будуть спрямовані на лікування важких хворих з COVID-19. Останній апарат RV 200 придбаний в квітні 2020 року.
Хочемо довести до відома всім жителям нашого району про наявну кількість засобів медичного захисту станом на 16 квітня 13:00 год.
одноразових комбінезонів – 192;
комбінезонів багаторазового використання -40;
ізоляційних медичних халатів – 149;
захисних окуляр – 165;
захисних щитків – 65;
респіратори FFP1, FFP2, FFP3 – 266;
нітрилові рукавиці – 10747 пар;
латексних та вінілових рукавиць – 3000 пар;
захисні фартухи – 34;
одноразових шапочок – 2000;
низьких бахіл – 486;
високі бахіли – 110;
маски одноразові медичні – 4924;
маски багаторазові медичні – 773;
антисептика – 1073л.
Крім того очікуємо доставку :
ізоляційні халати – 122;
респіраторів FFP2 -200;
одноразові комбінезони – 300.
В процесі закупівлі 600 протиепідемічних комплектів, доставку яких обіцяють до 20 днів.
В світі завжди існувало добро і зло, чорне і біле. Так і серед людей є недруги і є ті хто просто скаже ДЯКУЮ! Будьте певні, що згуртований колектив КНП «Борщівська районна лікарня» поборить пандемію COVID-19 та злі язики.
Тому просимо всіх дописувачів на передодні такого великого свята Христового Воскресіння примиритися і помолитися за здоров’я кожного з ВАС !!!”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com