Перелік нових обмежень для Почаєва. Документ

Через загрозу подальшого поширення коронавірусної інфекції влада пішла на запровадження більш жорстких заходів.

Так, вчора в Кременецькій районній державній адміністрації провели екстрене засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Прийнято рішення закрити Почаїв на в’їзд та виїзд.

Від сьогодні навколо міста почали діяти блок-пости. Для забезпечення порядку використовуватимуть не лише правоохоронців, але й військових.

Вважаємо за доцільне проінформувати про повний перелік обмежень, який введений 20 квітня 2020 року для жителів Почаєва.

Зокрема вирішено:

1. Починаючи з 10:00 год 21 квітня 2020 року обмежити рух транспорту шляхом заборони в’їзду та виїзду на територію міста Почаєва крім вантажних автомобілів (що перевозять продукти харчування, промислові товари, товари першої необхідності, сільськогосподарську продукцію, будівельні матеріали тощо) для потреб мешканців міста, транзитних вантажних автомобілів (без права зупинки та стоянки на території міста), а також транспортних засобів підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність, транспортні засоби сільськогосподарського призначення, фізичних осіб, місце проживання яких зареєстровано в місті Почаєві, що повертаються до місця постійного проживання або працюють в місті Почаїв (за умови наявності підтверджуючого документу про місце роботи) до особливого розпорядження, але не довше ніж на час карантину.

2. Посилити контрольно-пропускні пункти, які облаштовано на в’їздах та виїздах з міста Почаїв, військовослужбовцями Кременецького ОМВК для здійснення патрулювання та особовим складом Кременецького районного відділу УДСНС України в Тернопільській області для проведення дезінфекції транспортних засобів.

3. Керівникам державного підприємства “Кременецьке лісове господарство” Кременецького районного лісогосподарського підприємства “Кремліс”, сільськогосподарських підприємств Кременецького району забезпечити облаштування інженерних загороджень на під’їзних ґрунтових дорогах до міста Почаїв.

4. Директору комунального некомерційного підприємства “Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги” посилити роботу сімейних лікарів на території міста Почаїв.

5. Головному лікарю Кременецької станції екстреної (швидкої) медичної допомоги забезпечити облаштування автомобілів швидкої допомоги відповідно до табеля оснащення.

6. Керівнику Кременецького районного відділу УДСНС України в Тернопільській області забезпечити проведення позачергових дезінфекційних заходів на території міста Почаїв.

7. Голові Почаївської міської об’єднаної територіальної громади:

7.1. Забезпечити організацію поховання померлої особи від коронавірусної хвороби COVID-19 відповідно до вимог розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків з медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, від 27 березня 2020 року №6 та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27 березня 2020 року №4.

7.2. Відповідно до вищенаведених нормативних документів подати в Кременецький міськміжрайонний відділ Державної установи “Тернопільський обласний обласний лабораторний центр МОЗ України” списки осіб, які були присутні під час поховання померлої особи від коронавірусної хвороби COVID-19 із зазначенням дати і часу перебування, прізвища, ім’я, по-батькові, адреси проживання, контактного номера телефону.

7.3. Забезпечити безперебійну роботу підприємств критичної інфраструктури на території міста Почаєва.

За виконанням цього рішення будуть слідкувати як правоохоронці, так і представники державних органів різного рівня.

Перелічені обмежувальні заходи не скасовують тих, які були встановлені раніше, а доповнюють їх.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com