Труш наказав підлеглим думати, що говорять і оприлюднюють

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш хоче перекласти свою недолугість на підлеглих.

Такий висновок можна зробити із вчорашнього доручення, яке було дано під час чергової відео-наради.

Голова облдержадміністрації приділив окремий час тому, що йому доводиться виправдовуватись за недопрацювання в районах. А ще, за його словами, його рішення часто перекручують. Він звернув увагу на начебто неправильне тлумачення його розпорядження щодо заборони відвідувати ліси.

Тому він доручив підлеглим узгоджувати з облдержадміністрацією інформацію, яка надається для публічного доступу.

Окрім цього Володимир Труш спробував виставити на посміховисько першого заступника голови Кременецької районної державної адміністрації Вячеслава Онишкевича за те, що він публічно попросив фінансової підтримки на боротьбу із поширенням коронавірусної інфекції від керівництва держави, але не спитав дозволу на це в облдержадміністрації.

Насправді ж голова Тернопільської обласної державної адміністрації повинен визнати, що такі висловлювання, як про найкращу в області Монастириську районну лікарню, про заборону відвідувати ліси, чи зовсім недавнє про посилення патрулювання на блок-постах біля Почаєва в час, коли їхню роботу взагалі припинили, є проявом його недостатнього досвіду чи знань. Тому, перекладати на інших свої недоліки не варто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com