В Тернополі п’яних водіїв ловлять з самого ранку. Фото

Першого, горе-водія, інспектор зупинив на контрольно-пропускному пункті, щоб спільно з медичними працівниками перевірити температуру тіла. В ході спілкування, патрульний виявив у водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонував чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат виявився позитивним, прилад зафіксував 0, 88 проміле алкоголю в крові громадянина, що перевищує допустимі законом межі практично у 5 разів.

На водія поліцейський склав протокол за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та відсторонив останнього від подальшого керування автомобілем.

З різницею у пів години, патрульні за допомогою лазерного пристрою Trucam зафіксували перевищення швидкісного режиму водієм автомобіля Renault. Інспектори зупинили автівку та під час спілкування з водієм, виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння громадянин пройшов на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.29 проміле алкоголю в крові громадянина, що суттєво перевищує допустимі законом межі. Окрім того, під час перевірки документів, патрульні встановили, що водій вже не вперше сідає за кермо напідпитку та ще від березня, за рішенням суду, позбавлений права керувати транспортним засобом.

Інспектори склали на водія протокол за ч. 2 ст. 130 (повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч.4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою такого пава) КУпАП й постанову за ч. 1 ст. 122 (перевищення обмеження швидкості) КУпАП.

Патрульна поліція Тернопільської області наголошує — алкоголь та кермо несумісні. За жодних умов, не сідайте за кермо напідпитку. Своїми діями ви наражаєте на небезпеку не лише себе, але й інших, ні в чому не винних людей. Кермуйте відповідально!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com