В податківців Тернопільщини новий тимчасовий керівник

Рішенням в.о. Голови ДФС Сергія Солодченка, під час відео-селекторної наради було повідомлено про зміну майже всіх керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби України.

Окрім того, очільник відомства представив колективу новопризначених керівників. За підсумками рішення атестаційної комісії ДФС, призначено 23 заступники начальників головних управлінь ДФС в регіонах.

«Для мене це не тільки зміна обличь, це зміна ідеології та принципів роботи Служби. Так, серед вас є люди, які пропрацювали у відомстві вже не перший рік та на різних посадах. Але за весь час роботи довели свою результативність», – зазначив Сергій Солодченко.

Він висловив сподівання, що всі керівники володіють необхідними моральними якостями, щоб обіймати відповідні посади.

«Кожен з вас має усвідомлювати відповідальність за свої дії. Розраховую на те, що серед сьогоднішніх призначень немає жодного помилкового», – звернувся до колег очільник Служби.

Так, за результатами рішення атестаційної комісії по роботі з працівниками податкової міліції органів Державної фіскальної служби від 08 травня 2020 року підписані накази на призначення таких працівників.

Зміни відбулися й на Тернопільщині.

На посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області, із покладенням виконання обов’язків начальника ГУ ДФС у Тернопільській області призначено підполковника податкової міліції Короткого Ігоря Михайловича.

До цього він працював старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ Головного управління Державної фіскальної служби у Сумській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com