В Тернополі впіймали чергового п’яного водія

Екіпаж патрульних отримав повідомлення від небайдужого громадянина, що на виїзді з міста Тернопіль, рухається автомобіль ВАЗ 2107, водій якого порушує правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку себе та інших осіб. Також, заявник повідомив, що водій, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння.

Інспектори відразу розпочали пошуки зазначеної автівки. Завдяки своєчасним та оперативним діям, поліцейським вдалося виявити вищевказаний автомобіль, але водій не мав наміру зупиняти транспортний засіб на вимогу охоронців порядку. Чоловік не реагував на ввімкнені спеціальні проблискові маячки, звукові сигнали та вимоги про зупинку, які інспектори подавали через гучномовець. Патрульним вдалося зупинити автівку лише шляхом блокування транспортного засобу.
Під час спілкування з 57-річним кермувальником, охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер чи в найближчому медичному закладі, на що громадянин відмовився. Також, патрульні встановили, що водій не мав при собі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
Поліцейські склали на водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку транспортного засобу) КУпАП, й винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com