В Чорткові жінка регулярно обкрадала крамницю

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Чортківщини встановили особу зловмисниці, причетної до крадіжок з торгового закладу, що в райцентрі. Протягом тривалого періоду лиходійка майже десять разів спромоглася вчинити  протиправне, пронісши повз касу  чималу кількість товару. Сума збитків наразі встановлюється.

До співробітників поліції звернулася керуюча торговим закладом та повідомила, що з магазину зникає товар, за який ніхто не оплачує. Розшуківці, переглянувши відео з камер спостереження, встановили, що крадіжки – справа рук однієї жінки. Як виявилося, це жителька села Горішня Вигнанка, 1960 року народження.
Зловмисниця заходила в магазин кожного разу в обідню пору, коли одні продавці змінювали інших. Користаючись тим, що в торговому залі багато відвідувачів, а персонал не встигав за усіма стежити, жінка виносила то в сумці, то під одягом товар десятками одиниць. Приміром, за один раз поцупила двадцять пар жіночих шкарпеток, спідню білизну, електощипці, іншого разу набрала уже тридцять пар шкарпеток, чотири пари жіночого взуття та парасолю.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 2 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com