Депутат з Чорткова придбав дорогий автомобіль за вартістю коліс

В Україні швидкими темпами збільшується кількість власників автомобілів. Для багатьох громадян це вже давно не розкіш, а обов’язковий елемент повсякденного життя.

Із зростанням кількості транспортних засобів відповідно збільшується і кількість правовідносин щодо купівлі-продажу автомобілів. Це мало б приносити чималий дохід державі і громадам, адже, з продажу автомобіля потрібно платити податок. Продавці та покупці придумують різні варіанти, аби надурити державу і заплатити якомога менше.

Схоже, що винятком не став і депутат Чортківської районної ради від ВО “Свобода” Іван Калакайло. У своїй декларації він відобразив придбаний минулого року елітний автомобіль AUDI Q5.

На ринку такий самий автомобіль 2014 року випуску цінять від 21 тисячі американських доларів. Але Іван Калакайло купив такий автомобіль всього лиш за 25 тисяч гривень. Для порівняння, за таку ціну можна купити комплект нових літніх та зимових шин на цей автомобіль.

Тож, робимо висновок, що депутат Чортківської районної ради Іван Калакайло вже знає, як надурити державу.

Було б непогано, якби він ще підказав владі, де по такій ціні можна купити хороші автомобілі для швидкої допомоги і шкільні автобуси. Тоді б громада зацінила такого депутата.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com