Сергій Надал послав тернополянку? Відео

Громадський активіст Олег Синовець стверджує, що міський голова Тернополя нецензурно висловився в сторону жительки обласного центру, яка зробила йому зауваження.

Інцидент трапився під час так-званого ранкового обходу на вулиці Довженка, де проводять ремонт прибудинкової території.

Тернополянка зауважила міському голові на те, що в будинку живуть люди з обмеженими можливостями, а тому потрібно враховувати і їхні потреби. На це Сергій Надал просто послав жінку. Після цього він вирішив підсумувати, що мешканці задоволені.

Схоже, ось таке ставлення міського голови до жителів Тернополя є справжнім, а те, що подає прес-служба – просто гарно зрежисована картинка.

"ЙДИ НАХЕР" відповів мер Тернополя на зауваження тернополянки.Нещодавно Сергій Надал взяв собі за звичку робити ранкові об'їзди для перевірки ремонтних робіт. Робиться це в межах 7-8 год. ранку, тобто в час, коли на вулиці мало людей і можна спокійно записати короткий стрім. Але вчора зранку під час чергового інспектування ремонтів по вулиці Довженка, 11 щось пішло не так і під час прямої трансляції до міського голови звернулася тернополянка з критичними зауваженнями і замість того, аби дослухатися до людини С. Надал нервово вимовив "йди нахер".P.S. слова на відео "йди нахер" почув лише після третього перегляду з навушниками і звуком на 100%.Повне відео на сторінці С. Надала поки знаходиться за цим посиланням, але після мого посту його звісно видалять )) https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/videos/208651073602664/

Опубліковано Олегом Синовцем Четвер, 25 червня 2020 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com