В центрі Тернополя таксист ледь не збив жінку з дитячим візком. Відео

7-го липня, до управління патрульної поліції в Тернопільській області звернулася кореспондентка одного із телеканалів, яка повідомила про водія служби таксі, що на великій швидкості рухався вулицею Руською та ледь не здійснив наїзд на маму з дитячим візочком, яка переходила через дорогу в межах пішохідного переходу.

Громадянка надала відеозапис, на якому зафіксоване зазначене правопорушення.
Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП оперативно перевірили надану інформацію, з’ясували особу водія та запросили останнього до управління патрульної поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів.
23-річний водій визнав свою провину та швидко прибув до поліції. Інспектори склали на чоловіка протокол за ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) КУпАП, вилучили посвідчення водія та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Надалі, рішення про притягненння водія до адміністративної відповідальності прийматиме суд.
Наголошуємо, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки, а саме: примусило інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, передбачено накладення штрафу в розмірі 680 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року.
Шановні водії, будьте максимально уважні та обережні за кермом. Від ваших дій залежить життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху.

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який ледь не здійснив наїзд на жінку з дитячим візочком7-го липня, до управління патрульної поліції в Тернопільській області звернулася кореспондентка одного із телеканалів, яка повідомила про водія служби таксі, що на великій швидкості рухався вулицею Руською та ледь не здійснив наїзд на маму з дитячим візочком, яка переходила через дорогу в межах пішохідного переходу. Громадянка надала відеозапис, на якому зафіксоване зазначене правопорушення. Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП оперативно перевірили надану інформацію, з'ясували особу водія та запросили останнього до управління патрульної поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів. 23-річний водій визнав свою провину та швидко прибув до поліції. Інспектори склали на чоловіка протокол за ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) КУпАП, вилучили посвідчення водія та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Надалі, рішення про притягненння водія до адміністративної відповідальності прийматиме суд.Наголошуємо, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки, а саме: примусило інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, передбачено накладення штрафу в розмірі 680 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року. Шановні водії, будьте максимально уважні та обережні за кермом. Від ваших дій залежить життя та здоров'я інших учасників дорожнього руху.#ternopilpolice #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Середа, 8 липня 2020 р.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com