Суд вирішив не карати школярку, яка в Бучачі розпивала слабоалкогольні напої

Бучацький районний суд обмежився попередженням відносно учениці Бережанської школи інтернату, яку впіймали на вживанні слабоалкогольних напоїв.

Про це стало відомо Інфопростору.

02 липня 2020 року приблизно о 16 год. 15 хв. дівчина, перебуваючи в м.Бучач по вул.Галицькій, розпивала слабоалкогольні напої.

Школярка у судовому засіданні вину у вчиненні правопорушення визнала.

Згідно ч.1 ст.178 КУпАП відповідальність за вказаною статтею настає у випадку розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволена відповідним органом місцевого самоврядування, або поява в громадських місцях у п`яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль.

Винність дівчини в скоєнні правопорушення стверджується даними, що містяться в протоколі про адміністративне правопорушення АПР18 № 714222 від 02.07.2020 р., поясненнями доданими до протоколу про адміністративне правопорушення, згідно яких вона вину у вчиненні правопорушення визнала.

Суд вирішив суворо не карати дівчину, а тому обмежився відносно неї попередженням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com