В Кременецькому районі оголошено вироку жінці, яка цькувала свою невістку

Кременецький районний суд виніс вирок жінці, яка цькувала свою невістку.

Про це стало відомо Інфопростору.

З’ясовано, що жінка проживає в одному будинку разом із сином, невісткою та онуком.

16 листопада 2019 року близько 19 години 30 хвилин жінка за місцем свого проживання вчинила відносно своєї невістки домашнє насильство в сім`ї, а саме, умисні дії психологічного характеру, що полягали у словесному залякуванні та висловлюванні в її адресу нецензурними словами, що завдало істотної шкоди психологічному здоров`ю потерпілої.

Крім того, 18 листопада 2019 року о 12 годині 45 хвилин вона за місцем свого проживання знову вчинила домашнє насильство в сім`ї відносно своєї невістки та онука, а саме умисні дії психологічного характеру, що полягали у висловлюванні в їх адресу нецензурною лайкою та погрожувала фізичною розправою, внаслідок чого завдано істотної шкоди психологічному та фізичному здоров`ю потерпілих.

Відповідно до постанови Кременецького районного суду Тернопільської області № 601/2343/19 провадження №3/601/1088/2019 від 19 листопада 2019 року свекруху визнано винуватою у скоєнні правопорушень, передбачених ч.1 ст. 173-2 КУпАП та на підставі ст. 36 КУпАП їй призначено покарання у виді сплати штрафу у розмірі одинадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 187 (сто вісімдесят сім) гривень.

Крім того, 21 листопада 2019 року о 18 годині 30 хвилин жінка за місцем свого проживання повторно протягом року вчинила домашнє насильство в сім`ї відносно своєї невістки, а саме, умисні дії психологічного характеру, що виражалися у словесному залякуванні, особистій образі, полягали у висловлюванні в її адресу нецензурними словами, чим завдано істотної шкоди психологічному та фізичному здоров`ю потерпілої.

Крім того, 23 листопада 2019 року о 17 годині вона за місцем свого проживання, в житловому будинку  повторно протягом року вчинила домашнє насильство в сім`ї відносно своєї невістки, а саме умисні дії психологічного характеру, що виражалися в словесному залякуванні, особистій образі, полягали у висловлюванні в її адресу нецензурними словами, чим завдано істотної шкоди психологічному та фізичному здоров`ю потерпілої.

Відповідно до постанови Кременецького районного суду Тернопільської області № 601/2455/19 провадження №3/601/1134/2019 від 10 грудня 2019 року жінку визнано винуватою у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 173-2 КУпАП та призначено їй стягнення у виді 50 (п`ятдесяти) годин громадських робіт.

Крім того, 12 грудня 2019 року о 10 годині вона за місцем свого проживання, в житловому будинку повторно протягом року вчинила домашнє насильство в сім`ї відносно своєї невістки, а саме умисні дії психологічного характеру, що виражалися в словесному залякуванні, що полягали у висловлюванні в її адресу нецензурними словами, чим завдано істотної шкоди психологічному здоров`ю потерпілої.

Крім того, 23 грудня 2019 року о 16 годині свекруха за місцем свого проживання, в житловому будинку повторно протягом року вчинила домашнє насильство в сім`ї відносно своєї невістки, а саме умисні дії психологічного характеру, що виражалися в словесному залякуванні, особистій образі, полягали у висловлюванні в її адресу нецензурними словами, чим завдано істотної шкоди психологічному здоров`ю потерпілої.

Відповідно до постанови Кременецького районного суду Тернопільської області № 601/34/20 провадження №3/601/35/2020 від 10 січня 2020 року її визнано винуватою у скоєнні правопорушень, передбачених ч.2 ст. 173-2 КУпАП та на підставі ст. 36 КУпАП їй призначено покарання у виді сплати штрафу у розмірі двадцяти одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян, що становить 357 (триста п`ятдесят сім) гривень.

13 січня 2020 року біля 19 години за місцем свого проживання, в житловому будинку повторно протягом року вчинила домашнє насильство в сім`ї відносно своєї невістки, а саме умисні дії психологічного характеру, що виражалися в словесному залякуванні, особистій образі, полягали у висловлюванні в її адресу нецензурними словами, чим завдано істотної шкоди психологічному здоров`ю потерпілої.

Під час судового розгляду справи свекруха та невістка таки примирились задля м’якшого покарання для винуватиці.

Та все ж, суд вирішив визнати її винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.126-1 КК України та призначити їй узгоджене сторонами угоди про примирення від 28 лютого 2020 року покарання у виді 150 (ста п`ятдесяти) годин громадських робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com