Посилення карантину в Бережанах: Підприємці перекрили дорогу

Заступник голови райдержадміністрації Ірина Мигович провела засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ПТЕБ та НС). За результатами засідання члени комісії продовжили дії карантинних обмежень  на території Бережанського району  визначених для рівня червоної зони, відповідно до останніх рішень державної комісії з ПТЕБ та НС від 03.09.2020 року.

Зокрема, до закінчення червоної зони на території Бережанського району забороняється:

–          проведення масових заходів за участі більше, як 220 осіб;

–          функціонування міського, приміського автобусного сполучення;

–          приймання відвідувачів закладами громадського харчування, закладами культури, розважальної діяльності, спортзалів, тощо;

–          призупинення навчання в закладах освіти та дошкільних закладах.

Окрім цього, на засідання звернулися представники ТДВ «Бережаниавтотранс». Керівник проінформував про призупинення діяльності підприємства на приміських та міжміських маршрутах. Відзначив, що весь персонал підприємства позбавлений можливості працювати, що унеможливлює сплачувати податки в повному обсязі, яких ніхто не скасовує та запропонував звернутися до органів вищого рівня про відтермінування сплати податків.

На рішення по посилення карантинних обмежень вже відреагували підприємці. Вони на деякий час заблокували дорогу державного значення, безперервно переходячи по пішохідному переході. Свої дії підприємці мотивують неможливістю прогодувати свої сім’ї в умовах дії жорстких обмежень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com