В Кременецькому районі посилюють контроль за дотриманням карантину

Під головуванням голови районної державної адміністрації Василя Ясіновського в районній державній адміністрації відбулось термінове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Обговорено стан епідемічної ситуації, спричиненої гострою распіраторною інфекційною хворобою СOVID-19, про контрольні заходи з дотриманням на території Кременецького району протиепідемічних вимог визначених нормативними документами та про проведення культурно-митецьких та спортивних заходів в умовах «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Враховуючи те, що в Кременецькому районі епідеміологічна ситуація загострюється, комісією прийнято рішення щодо вжиття відповідних заходів про інформування населення та проведення роз’яснювальної роботи щодо виконання протиепідемічних заходів, які передбачені для «помаранчевого» рівня.
Кременецькому відділу поліції ГУНП у Тернопільській області, КНП «Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги», Кременецькому міськміжрайонному відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України», органам місцевого самоврядування району посилити контроль за дотриманням хворими або особам з підозрою на гостру распіраторну вірусну інфекцію COVID-19 правил протиепідемічної безпеки (самоізоляції).
Із 7 вересня 2020 року в м.Кременець та Кременецькому районі застосовуватимуться обмеження “помаранчевої” карантинної зони. У зв’язку із таким інформуємо населення про ситуацію із Covid-19 у Кременецькій районній лікарні. Лікуванням осіб, хворих на Covid-19 займається інфекційне відділення: з наявних 15 ліжок станом на 04 вересня пацієнтами  було зайнято 14. Для хворих, що потребують кисневої терапії та ШВЛ функціонує перепрофілізоване у інфекційний стаціонар відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Із наявних 5 ліжок станом на 04 вересня пацієнтами було зайнято 4.
У лікувальному закладі наявні 6 апаратів ШВЛ, що використовуються у боротьбі з епідемією Covid-19.
За останній тиждень членами мобільних бригад КНП “Кременецька районна комунальна лікарня” здійснено 93 забори для проведення тестування на Covid-19.
Наш лікувальний заклад продовжує боротьбу з епідемією Covid-19.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com