В Чорткові обрали секретаря міської ради та заступників міського голови

19 листопада, на першому пленарному засіданні 2-ї сесії Чортківської міської ради VIII скликання депутати більшістю голосів підтримали кандидатуру на посаду секретаря міської ради, яку запропонував міський голова Володимир Шматько. Новообраним секретарем став Ярослав Дзиндра.

Відповідно до законодавства, секретаря міської ради обирають шляхом таємного голосування. У ньому взяли участь 25 депутатів та міський голова (один депутат був відсутній). У результаті голосування 20 депутатів підтримали кандидатуру Ярослава Петровича, четверо утримались, ще двоє були проти.
«Дякую за довіру! Я прагнутиму, щоб у нашій сесійній залі панувала злагода, щоб ми приймали мудрі і виважені рішення на благо нашої громади», – звернувся до депутатів Ярослав Дзиндра.
Також,

На першому пленарному засіданні 2-ї сесії Чортківської міської ради VIII скликання депутатський корпус затвердив декілька кадрових рішень.
Зокрема депутати затвердили кандидатури Василя Воціховського та Віктора Гуріна на посади заступників Чортківського міського голови. А також – кандидатуру Ольги Череднікової на посаду керуючого справами виконавчого комітету Чортківської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com