В Тернополі водій збив двох школярів на пішохідному переході. Фото

Дві ДТП з потерпілими за участі пішоходів трапилося впродовж однієї години на території Тернопільської області

Перший випадок стався на вулиці Полковника Морозенка о 13-й годині.
29-річний громадянин, керуючи транспортним засобом ЗАЗ, здійснив наїзд на двох малолітніх пішоходів 7 та 11 років, які переходили дорогу в межах пішохідного переходу.
Внаслідок автопригоди діти отримали легкі тілесні ушкодження, їх шпиталізували до лікувального закладу. Окрім того, патрульні з‘ясували, що кермувальник ще навіть не отримував посвідчення водія.
Інший випадок трапився на автодорозі М-09 “Тернопіль — Львів — Рава-Руська” поблизу с. Озерна Тернопільської області.
За попередніми даними, 51-річний водій, керуючи транспортним засобом Citroen Berlingo, здійснив наїзд на жінку 1947 р.н., яка переходила дорогу в межах пішохідного переходу. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, лікарі забрали її до медичного закладу.
Патрульні забезпечили безпеку дорожнього руху на місцях подій та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин.
Шановні водії! Патрульна поліція Тернопільської області вкотре закликає до неухильного дотримання ПДР. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей, заздалегідь знижуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки та утримайтесь від ризикованих маневрувань.
Шановні пішоходи! Не забувайте, що ви теж є учасниками дорожнього руху та несете відповідальність за порушення ПДР. Крім того, будь-яке, навіть здавалося б незначне, порушення ПДР пішоходом, може призвести до тяжких наслідків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com