Університетська баскетбольна команда одержала перемогу у матчі в чемпіонаті чоловічої Суперліги

Нещодавно відбувся баскетбольний матч у чемпіонаті чоловічої Суперліги. Команда “Тернопіль-ЗУНУ” перемогла “Прометея”.

Перша половина матчу була бойовою та результативною. “Прометей” забрав першу чверть, набравши за 10-хвилинку 29 очок, а Тернопіль відповів виграною другою десятихвилинкою. Команда Дмитра Забірченка вдало атакувала з-за дуги (6/9) та діяла у нападі згуртовано – всі 8 гравців, які отримали ігровий час, відзначились набраними балами.

У “Прометея” вдалу першу половину провів капітан Лукашов, який ще до великої перерви набрав 12 очок та зробив 4 результативні передачі, але його команда, лідируючи протягом більшої частини матчу, втримати перевагу у доволі напруженому та емоційному матчі не змогла. Тернопіль виграв першу половину “+2”.

У третій чверті ключовим відрізком стала друга частина 10-хвилинки. Господарі, почали діяти безладно, втратили ритм гри та відпустили суперника. У “Прометея” 10 очок за чверть набрав новачок Вон, підтримали його і партнери, які у швидкому баскетболі зуміли створити для себе двозначну перевагу перед заключним відрізком матчу.

Але останнє слово було за Тернополем. У неймовірному за сюжетом матчі господарі зуміли дотиснути суперника за рахунок вражаючого ривка наприкінці матчу. Команда Забірченка, поступаючись 12 очок за 7 хвилин до кінця матчу, не тільки повернулася в гру, а й виграла її.

Тернопіль, вигравши четверту чверть 36:18, переміг з рахунком 98:91 й зрівняв рахунок у сезонній серії.

“Тернопіль-ЗУНУ” свій наступний матч зіграє 10 січня вдома проти Запоріжжя, а “Прометей” у цей же день на виїзді протистоятиме “Київ-Баскету”.

Вітаємо юнаків, зичимо їм наполегливості та цілеспрямованості у досягнені подальших спортивних вершин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com