За крісло сільського голови Довжанки поборються чотири кандидати

Позачергові вибори сільського голови села Довжанка Тернопільського району відбудуться найближчої неділі, 18 березня 2012 року.

Керівником села може стати один із чотирьох зареєстрованих кандидатів.

На відповідальний пост від влади запропоновано кандидатуру Василя Лупиноса. Він ніде не працює та є безпартійним. Тим не менше, за словами жителів села, він активно підтримував Партію Регіонів та Віктора Януковича. Сьогодні ж владна політична команда підтримує його.

Скласти йому конкуренцію може працівник рибінспекції Олег Ткач, працівник дорожньої служби Роман Романів та безробітній Михайло Стойко.

Ще один кандидат, Євген Борух, знявся із реєстрації. Жителі Довжанки між собою говорять, що останнього залякали регіонали. На їх думку, пан Євген мав найбільші шанси стати головою Довжанки, та керівництво Тернопільської РДА на чолі із молодшим Щепановським вже провело з ним роботу. Перед претендентом на сільського голову поставили умову вступу до Партії Регіонів. В іншому випадку йому обіцяли підставу із хабарем.

Повноваження попереднього голови Сергія Поворозника припинені на підставі рішення суду. Чиновник, який до виборної посади працював в КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», засуджений за хабарництво.

infoprostir@gmail.com