В Ланівцях змагалися оратори

27 березня в залі засідань Лановецької районної ради, що на Тернопільщині відбувся фінал районного конкурсу ораторського мистецтва “Володар слова” серед учнів навчальних закладів Лановеччини.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”.

Одним із спонсорів заходу виступила депутат районної ради, керівник фракції “Батьківщина” Руслана Кушнір, яка подарувала учасникам книги та грошові винагороди.

«Ораторські виступи учасниць конкурсу захоплювали своєю щирістю та відвертістю

Роздуми про зміст життя сучасної людини, удосконалення світу в якому живемо, починаючи з любові до рідного села і закінчуючи невтомною працею в ім’я майбутнього», – поділилася враженнями від побаченого та почутого Р. Кушнір.

Найбільш переконливими на думку журі були : Катя Гамера з виступом на тему “Життя на кінчиках пальців” в якому вона підняла проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями (ІІІ місце). Дискусія на тему “Куди йдеш, Україно?” Олесі Пасєки ( ІІ місце) викликала неабияку підтримку серед глядачів. Дівчина торкнулася наболілих проблем сучасності – безвідповідальність влади, знищення мови, культури та історії, та закликала присутність не бути байдужими, а виступити самим творцями власної історії.

Враховуючи, що фіналістками конкурсу були виключно дівчата, то і тема переможниці конкурсу була надзвичайно доречною.

Переможницею конкурсу журі одностайно визнало Олену Рейтор, яка висвітлила власну теорію сильної жінки в історії суспільного розвитку.

Підтримавши тему виступу фіналістки, Руслана Кушнір наголосила, що в сучасній Україні найсильнішою жінкою є саме Юлія Тимошенко. ЇЇ думку підтримав зал.

infoprostir@gmail.com