Голова Бучацької РДА побив однопартійку

Як стало відомо «Інфопростору», голова Бучацької районної державної адміністрації Василь Савка побив жительку району, яка є його однопартійкою.

Інцидент трапився сьогодні, 20 квітня 2012 року в приміщенні райдержадміністрації. Жінка прийшла до чиновника, щоб з’ясувати ряд партійних питань, однак, в приймальні голови РДА наткнулась на його стусани.

Жінка відразу звернулась в районне управління міліції. Та міліціонерам не вдалось опитати голову Бучацької РДА Василя Савку та секретаря голови райдержадміністрації. Вони просто відмовились давати будь-які пояснення.

Цікаво, що побита регіоналка допомагає нардепу Оресту Муцу впроваджувати його громадські проекти в Бучацькому районі. Можливо, саме це стало причиною неприязні голови райдержадміністрації, оскільки Партія Регіонів фактично «кинула» свого багаторічного обласного керівника.

Водночас, ймовірно, голова Бучацької районної державної адміністрації Василь Савка вирішив не відставати від свого партійного та чиновницького боса – Віктора Януковича, який на своїй Батьківщині відомий зніманням шапок із перехожих.

Чи відстоюватиме Орест Муц постраждалу жительку Бучацького району, наразі не відомо.

infoprostir@gmail.com