Іван Панцьо пішов на пенсію

http://h.ua/art/2010/04/02/264340/264340_1.jpgОдин із найстарших чиновників Тернопільщини таки пішов на пенсію.

Мова йде про Івана Івановича Панця, який до останнього очолював обласну держфініспекцію (донедавна – контрольно-ревізійне управління).

Схоже, що після реорганізації контрольно-ревізійного управління у державну Фінансову інспекцію, Іван Панцьо не знайшов порозуміння із столичними чиновниками. Його так і не призначили керівником нової контролюючої установи. До цього часу він був лише виконуючим обов’язки начальника.

Як пише ХайВей, починав ще із комсомолу в далеких 70-х роках минулого століття. Пізніше був першим заступником Тернопільського міського голови, заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації, помічником-консультантом народного депутата України, довгий час керував обласним трестом зеленого господарства (нині — ВАТ «Зеленбуд»). Перед самим виходом на пенсію працював головним контролером-ревізором ГоловКРУ, пізніше очолював контрольно-ревізійне відомство Тернопільщини.

Іван Панцьо двічі нагороджувався почесними грамотами Кабінету Міністрів, також є заслуженим працівником сфери послуг.

Багатою є і його громадська робота. Іван Іванович був депутатом Тернопільської міської ради протягом 6-ти скликань (1980-2006 роки), одним із засновників Тернопільського товариства «Лемківщина» та генерал-хорунжим Українського козацтва. При створенні Тернопільської обласної організації «Єдиного центру» планував очолити її, проте цю посаду було продано раніше, аніж пан Панцьо ознайомився із прейскурантом.

infoprostir@gmail.com