Василь Гецько в минулому році заробив найменше з усіх заступників губернатора

Заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Василь Гецько в 2011 році отримав доходів на суму 49 672 гривні. Таким чином він заробив найменшу суму із усіх заступників голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Проте, це не означає, що в нього самий менший посадовий оклад. Річ у тому, що заступником голови облдержадміністрації Василя Гецька призначено лише в січні 2012 року. А от доходи, занесені до декларації, зароблені ще на посаді начальника Головного управління економіки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Отже, будучи головним економістом області, Василь Гецько отримав заробітної плати на суму 49 586 гривень. Це трішки більше 4 тисяч гривень щомісяця. Сьогодні ж його заробітна плата є як мінімум вдвічі більшою.

Ще 65 гривень пан Гецько отримав від викладацької роботи, а також отримав дарунки (призи, виграші) на суму 21 гривні.

Родичі чиновника заробили 3 801 гривню.

Примітка. В даній публікації використано інформацію про майно, доходи та видатки керівників органів місцевого самоврядування та місцевих державних адміністрацій, офіційно оприлюднену в газеті «Свобода» № 32 (2658) від 27 квітня 2012 року.

infoprostir@gmail.com