Орест Муц зірвав захід свого конкурента

Народний депутат України Орест Муц зірвав зустріч голови правління УкрІнБанку Володимира Клименка із сільськими головами Шумського району.

Інцидент трапився вчора, у четвер 17 травня 2012 року.

Пан Клименко, який фактично є прямим конкурентом Ореста Муца в боротьбі за висування по «північному» мажоритарному окрузі від Партії Регіонів, в черговий раз хотів донести до голів сільрад порядок складання проектної документації по програмі «Хабітат». Програму він впроваджує виключно в межах виборчого округу.

Річ у тому, що програма, за словами людей, які вже розібрались в ній, не виглядає такою красивою, як про неї розказують.

Населені пункти, які беруть в ній участь, фактично вступають в довічну залежність від Володимира Клименка та його банку. Адже, фінанси за виконання усіх ремонтних чи будівельних робіт виділяються під заставу комунального майна чи земельних ділянок, яких в селах вже практично не залишилось. Тим більше під такі великі суми. Зрозуміло, що діючі сільські голови віддадуть своїм наступникам лише борги, з якими сільський бюджет ніколи не справиться.

В той же час Володимир Клименко фактично отримав підтримку в голови Тернопільської обласної державної адміністрації, тимчасового головного «регіонала» Тернопілля Валентина Хоптяна. Районні ради та державні адміністрації, які входять до округу, вже давненько працюють в його користь.

Сам же Орест Муц, який в найскладніші часи очолював Тернопільську обласну організацію Партії Регонів фактично вийшов «кинутим», оскільки вже давно працював в цьому окрузі, маючи намір стати мажоритарним кандидатом від влади.

infoprostir@gmail.com