Василь Деревляний: Наливайченко і Бедриківський не є кандидатами від Об’єднаної опозиції

Колишній голова СБУ Валентин Наливайченко та колишній заступник міністра внутрішніх справ Володимир Бедриківський не є кандидатами в народні депутати від Об’єднаної опозиції. Про це, відповідаючи на запитання журналістів, повідомив керівник обласного виборчого штабу опозиціонерів нардеп Василь Деревляний.

Зокрема, він заявив, що ані Валентин Наливайченко, ані Володимир Бедриківський не є членами партій, які об’єднались для повалення режиму, а тому і не будуть підтримуватись Об’єднаною опозицією.

Окрім цього Василь Деревляний повідомив, що на базі «Батьківщини» опозиція об’єднала всіх, хто мав на меті не депутатські мандати, а припинення знищення України. Решту кандидатів, які називатимуть себе представниками опозиції, розцінюватимуться як технічні кандидати від влади, що мають на меті відібрати голоси в Об’єднаної опозиції.

Нагадаємо, колишній голова СБУ Валентин Наливайченко та колишній заступник міністра внутрішніх справ Володимир Бедриківський мають намір балотуватись на Тернопільщині відповідно по 165 (центр – місто Зборів) та 167 (центр – місто Чортків) виборчих округах. В зустрічах, які вони вже проводять, Наливайченко та Бедриківський називають себе кандидатами від опозиції.

infoprostir@gmail.com