Земляк Хоптяна на смерть збив жителя Підволочиська

15 травня о 20.00 годині в чергову частину управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася на вулиці 22 Січня смт. Підволочиськ Тернопільської області. Вчинивши наїзд на пішохода, водій залишив місце події. Від отриманих травм 47-річний місцевий житель помер реанімаційному відділенні Підволочиської районної лікарні .

Вулиця, де було скоєно наїзд, являється бічною, тож наїзд міг скоїти хтось з місцевих жителів, або ж той, хто приїздив сюди до знайомих, такою була одна версій у правоохоронців. Розпочалася кропітка робота по опитуванню жителів вказаного району, до якої були залучені працівники Державтоінспекції, дільничні інспектори міліції Підволочиського райвідділу.

Більше години знадобилося правоохоронцям для встановлення автомобіля та водія причетного до автопригоди. Ним виявився житель міста Волочиськ, сусідньої Хмельницької області, який керував автомобілем «Фольксваген Т-5», тож йму доведеться відповідати по закону.

Розкриття даної автопригод було проведено «по гарячих слідах» завдяки тісній взаємодії працівників ДАІ та служби дільничних інспекторів міліції.

infoprostir@gmail.com