Хоптян інавгурував намісника Януковича в Підгаєцькому районі

Голова ОДА Валентин Хоптян представив активові Підгаєцького району новопризначеного керівника місцевої районної державної адміністрації Володимира Боднара.

«Я щиро бажаю Володимиру Ярославовичу продовжити добрі справи, основу яких заклав його попередник. Знаю, що новопризначений керівник району має досвід роботи в органах виконавчої влади, розуміє специфіку роботи, має бачення ситуації та перспективу подальших дій. Тому, думаю, за підтримки активу Підгаєччини, він зуміє налагодити роботу, результат якої має бути спрямований на покращення добробуту громадян», – сказав Валентин Хоптян.

При цьому він наголосив на важливості вирішення питань, пов’язаних із соціальним захистом населення.

«Глава держави наголошує, що контроль за виконанням програми соціальних ініціатив у регіонах є одним із найважливіших завдань місцевої влади», – зазначив Валентин Хоптян.
Він також підкреслив, що одним із пріоритетів у роботі влади є створення нових робочих місць із гідною зарплатою. Також Валентин Хоптян акцентував увагу учасників зібрання на тих завданнях, які стоять сьогодні у сфері модернізації медицини, створення належних умов для навчання школярів.

Не оминув увагою голова ОДА й питання боротьби з корупцією, заявивши, що з цим негативним явищем ведеться безкомпромісна боротьба, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

infoprostir@gmail.com