За минулу добу в області виникло 3 пожежі

5 липня о 15:17 до оперативно диспетчерської служби Територіального управління МНС України в Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла о 15:17 в селі Баворів Тернопільського району. Горіла господарська будівля одного з приватних господарств. До місця події негайно направили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Тернопільського району. О 16:07 працівники МНС локалізували пожежу, а о 16:15 – ліквідували. Врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 10 тисяч гривень. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 50 м.кв, та пошкоджено перекриття. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі. Матеріальні збитки орієнтовно становлять 13 тисяч гривень. На місці пожежі загиблих та травмованих не виявлено.

5 липня о 21:51 черговим відділенням частини спеціальної пожежної техніки Територіального управління МНС ліквідовано пожежу сміття, що виникла в місті Тернополі на вулиці Сахарова, на відкритій території в лісопосадці біля Обласної дитячої лікарні. Вогнем знищено сміття на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі – необережність під час куріння. За фактом пожежі проводиться перевірка.

6 липня 2012 р. в 01:26 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Підгайці надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків села Гнильче Підгаєцького району. Загорання виникло орієнтовно в 00:50. До місця події з районного центру негайно прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Вже о 02:06 працівниками МНС пожежа була локалізована, а 02:40 ліквідована. Під час гасіння пожежі підрозділом врятовано житлову та господарську будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 90 тисяч гривень. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 120 м.кв. На місці події загиблих та травмованих не виявлено. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

infoprostir@gmail.com