Володимир Бойко: Влада бреше українцям про стабільні зарплати

Влада дурить український народ, показуючи по телебаченню ролики про стабільні зарплати. Про це заявив кандидат у народні депутати України у 165 виборчому окрузі Володимир Бойко.

– Так звану безперебійність у виплаті заробітних плат вже відчули на собі бюджетники Підгаєччини, – каже політик. – Зароблені кошти вони вже отримують із запізненням.

Таким чином, на думку Володимира Бойка, діюча влада прагне повернути державу у «кучмівські» часи, коли через тотальний грабунок бюджету затримка з виплати заробітної плати перевищувала півроку.

«Згідно з офіційними даними, найменший на Тернопільщині Підгаєцький район не забезпечений коштами на заробітні плати бюджетникам та оплату за енергоносії», – повідомив кандидат у народні депутати України.

1 мільйон 263 тисячі гривень бракує на оплату праці службовцям органів місцевого самоврядування. Надзвичайно складною виглядає ситуація в освітянській сфері. Вчителям на зарплати не вистачає 3 мільйони 371 тисяча гривень.

Без оплати праці також можуть залишитись лікарі та працівники закладів культури. Так, в галузі охорони здоров’я додатково необхідно 1 мільйон 670 тисяч гривень, а працівникам культури – 1 мільйон 252 тисячі гривень.

– У найгірші часи світової економічної кризи уряд під керівництвом Юлії Тимошенко не допускав подібних ситуацій, – зазначив Володимир Бойко. – Сьогодні ж влада веде український народ до зубожіння.

infoprostir@gmail.com