В Ланівцях молодь і бійці утворили “живий” тризуб. Фото

Група молоді «ЗаВітРом» провела в місті Ланівці велодень, який відбувся в рамках заходів з нагоди Дня Хрещення Київської Русі, 1000-ліття успіння Рівноапостольного князя Володимира та Дня міста Ланівці.   Участь в акції «За мир та єдність в Україні» взяли понад 100 велосипедистів різного віку – від 4-х до 40 років.

Велопробіг розпочався на центральному майдані міста. Його завершенням став флешмоб – тризуб у центрі Лановець, сформований учасниками дійства спільно з бійцями антитерористичної операції.

Далі була святкова програма на міськомі стадіоні – їли юшку, зварену активістами групи «ЗаВітРом» а далі знову в центрі наймайстерніші демонстрували   свої вміння: проїзд на одному колесі (задньому або передньому), стрибки одночасно на двох колесах та інші, слухали концерт, який для них подарував місцевий гурт  «Credo», висловлювали вдячність найактивнішим учасникам – організаторам: керівнику групи Роману Гончаруку, а також Володимиру Комкову, Віталію Кузьменюку, Андрію Киреї, Володимиру та Олександру  Друзюкам, Олені Кузі, Віталію Кривокульському, Миколі Демчуку, Богдану Данилюку. Особлива вдячність меценатам свята: Примасу Дмитру Олександровичу,  Шевчуку Миколі Павловичу,  Левик Юлії Петрівні,  Андрощуку Володимиру Олександровичу,  Олеськіву Василю Романовичу, Кружілка Іванні  Ігорівні.

Містяни з радістю спостерігали за активною молоддю, сподіваючись ще не раз побачити їх на вулицях райцентру.

3918

917

225

222

214

1 коммент. к В Ланівцях молодь і бійці утворили “живий” тризуб. Фото

  1. […] Містяни з радістю спостерігали за активною молоддю, сподіваючись ще не раз побачити їх на вулицях райцентру, повідомляє Інфопростір. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com