В Збаразькій колонії обрали кращого офіцера. Фото

DSCN3223З метою формування суспільної думки та позитивного іміджу діяльності Державної кримінально-виконавчої служби України та стимулювання до підвищення кваліфікації і корисної зайнятості персоналу, у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63) відбувся перший етап конкурсу «Віват, офіцери! – 15».

Участь взяли шестеро співробітниківіз числа середнього та старшого начальницького складу установи.Завданням конкурсантів було продемонструвати фізичну підготовку, професійні навички, творчі здібності. Учасники складали нормативи з фізичної підготовки: біг, підтягування на перекладині. Також пройшли випробування зі стройової та вогневої підготовки, демонстрували знання законодавства України і основних нормативних документів.

Офіцери-учасники довели, що вміють не тільки за лічені секунди зібрати й розібрати пістолет Макарова. Вони ще й відмінно співають, грають на гітарі, володіютьп рийомами бойового мистецтва, а також мають чудове почуття гумору та здатні розвеселити повний зал товаришів по службі.

За результатами набраних балів під час усіхетапів конкурсу визначили трійку фіналістів.

Переможцем першого етапу конкурсу «Віват, офіцери! – 2015» визнали лейтенанта внутрішньої служби Петрика Ігоря Ігоровича, старшого інспектора (з організації речового та побутового забезпечення) відділу інтендантського та господарського забезпечення Збаразької виправної колонії (№63).

Друге місце виборов старший лейтенант внутрішньої служби Кашуба Юрій Богданович, начальник дільниці – начальник відділення соціально-психологічної служби дільниці соціальної реабілітації Збаразької виправної колонії (№63).

Третє місце посів майор внутрішньої служби Кодлюк Андрій Володимирович, старший інспектор відділу нагляду і безпеки Збаразької виправної колонії (№63).

Начальник установи підполковник внутрішньої служби Макар АндрійВасильовичпривітавусіхучасників конкурсу та відзначив грамотами переможців. Побажав переможцю Ігорю Петрику з гідністю представити Збаразьку виправну колонію (№ 63) у ІІ етапі конкурсу, який відбудеться в управлінні ДПтС України в Тернопільській області.

Конкурс вкотредовів,щоофіцеримають не тількичудовуфаховупідготовку, але й надзвичайно талановиті.

DSCN3234

DSCN3200

DSCN3215

 

Тетяна Ленько,

старший інспектор з ВСПРП ВРП

Збаразької виправної колонії (№ 63)

управлінні ДПтС України в Тернопільській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com