Військкомат запрошує на контракту службу і обіцяє гідну оплату

армія1Тернопільський обласний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом з числа осіб рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу.

Грошове забезпечення від 2500 гривень, буде залежати від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну та умов проходження військової служби. Крім того, існує ряд таких допоміжних виплат:

– для вирішення соціально-побутових проблем один раз на рік видається матеріальна допомога;

– у разі відбуття на щорічну чергову відпустку виплачується грошова допомога на оздоровлення;

– за підтримання високої бойової готовності, зразкове виконання службових обов’язків, бездоганну дисципліну щорічно виплачується грошова винагорода;

– при переїзді до нового місця служби виплачується грошова допомога у розмірі 100% місячного грошового забезпечення та 50% на кожного члена сім’ї.

Соціально-правовий захист військовослужбовців, перспективи кар’єрного росту та переваги військової служби за контрактом:

– стабільна висока оплата праці;

– високоякісне безкоштовне медичне обслуговування;

– після закінчення терміну першого контракту – право на безкоштовне отримання заочної вищої освіти;

– шанси на подальше проходження служби в елітних військових формуваннях (СБУ, МВС тощо);

– можливість отримання безкоштовного житла;

– участь у миротворчих операціях та інших заходах міжнародного військового співробітництва;

– високий рівень соціальних гарантій та правовий захист військовослужбовця розповсюджуються і на членів його сім’ї;

– можливість безкоштовно отримати нову цивільну спеціальність на курсах з перепідготовки військовослужбовців, які звільнюються з лав Збройних Сил України;

– виконання почесного обов’язку охорони морського простору України, захист її незалежності та цілісності.

– Для військовослужбовців Збройних Сил України вже розглядається питання щодо значного підвищення грошового забезпечення, тому не зволікайте, – каже обласний військовий комісар Володимир Катинський. – Закликаю йти на військову службу за контрактом, в тому числі у військові частини, які дислокуються на Тернопільщині: це артилерійська бригада у Тернополі, є частина у Чорткові та дві у Бережанах. Всі молоді люди, які бажають присвятити себе ЗСУ, будь ласка, звертайтесь, оформимо і подамо у військову частину на службу за контрактом. Військовослужбовці за контрактом отримують більше ніж ті, хто призваний по мобілізації. Крім того, багато підприємців в області зголосилися взяти на роботу військовозобов’язаних, які не працюють і стоять на обліку в центрі зайнятості. Під час мобілізації вони мають можливість отримувати грошове забезпечення від 4 до 6 тисяч гривень упродовж кожного прослуженого місяця по мобілізації. Ще, залежно від регіону, надається одноразова грошова допомога від 15 до 20 тисяч гривень плюс зарплата у військових частинах. Якщо скласти це все разом, то чи варто їхати закордон за 300-400 доларів? Там так само можна загинути у ДТП, на будівництві і від негідників, які можуть встромити ніж у спину чи бік. А тут йде становлення держави, і кожному буде дана оцінка, який він вклад зробив в обороноздатність держави, що зробив для того щоб підняти престиж України, надаються багато можливостей, щоб заробити, а для справжніх патріотів, думаю, гроші не основне.

Військовозобов’язаних або громадян призовного віку від 18-60 років бажаючих проходити службу за контрактом просимо звертатись до міських та районних військових комісаріатів за місцем приписки, або по тел. 0966158223.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com