Діти бійців з Бучаччини розповіли про відпочинок в Угорщині

74896421456З 2 по 9 серпня цього року 60 дітей із числа сімей учасників АТО повернулися з відпочинку, організованого на березі мальовничого озера Веленце, що в Угорщині. У складі вже сьомої групи дітей українських воїнів оздоровлювались та відпочивали восьмеро дітей  із Бучацького району. Оздоровлення українських дітей в Угорщині стало можливим завдяки БО “Фонд Відродження Прикарпаття” за підтримки Почесного консульства Угорщини в Івано-Франківську та Угорського уряду, а також активному сприянні волонтерів БО “Майбутнє Прикарпаття”.

Окрім відпочинку та оздоровлення волонтери організували для маленьких українців цікаву пізнавальну програму, різноманітні конкурси, вікторини, спортивні змагання та концерти. Повернувшись додому, діти розповіли про свої враження. Ось деякі відгуки про відпочинок з уст малечі, учасників поїздки:

– Взагалі дуже хороша країна. Всім дуже все сподобалось. Кожен день у нас була цікава розважальна програма. Хотів в би повернутись, – відзначив  Артур Золотар.

– Купались в озері, катались на теплоході, байдарках, – захоплено розповіла Таня Мелешко.

– Побували в Будапешті – в будинку парламенту Угорщини, відвідали зоопарк. Дуже цікаво, – поділилася враженнями Таня Прокопів.

– Море позитиву, особливо від плавання на байдарках – розповів Олег Петрик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com