Боєць з Лановеччини: “В зоні АТО – зовсім інше життя”

АТОУ   Москалівській загальноосвітній школі І –ІІ ступенів Лановецького району відбулася зворушлива зустріч з військовослужбовцем Збройних Сил України, випускником школи  Сергієм Степановичем Нукало, який нещодавно прибув із району проведення АТО в чергову відпустку  додому. Про це інформують у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Учні та вчителі школи  тепло зустріли мужнього воїна-земляка. Військовослужбовець поділився з ними спогадами про нелегкі воєнні будні, про дорогих і близьких йому друзів – бойових побратимів.

Відповідаючи на запитання учнів, Сергій  розповідав про своє ставлення до подій, багато говорив про патріотизм. Кожен школяр хотів дізнатися про щось важливе, хвилюючись про наших воїнів-захисників України, які борються  за її волю, цілісність і незалежністі.

Сергій Степанович – скромна і глибокої душі людина. Він не хизується важливістю своєї служби, надзвичайними її якостями, хоча добре видно його душевний біль і щем від подій на Сході України, від загибелі воїнів, яких уже не повернути до життя. На всі запитання учнів, вчителів давав стримані відповіді.

«Там життя інше. Ти – частинка цілого. Усі, хто поруч з тобою, твої друзі. І ти готовий віддати життя, щоб врятувати інших», – каже боєць.

Головне, на думку Сергія, щоб нарешті всі зрозуміли, що час змін настав, і українці почали змінюватися. Він закликав молодь виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемогу.

Гордяться своїм батьком дев’ятикласники Андрій та Сергій, адже він – захисник, патріот, герой.

Школярі  обіцяли рівнятися на своїх героїв  і стати справжніми патріотами своєї держави, боротися за волю, честь і за народ.

Школа завжди пам’ятає своїх героїв та шанує їх. Слава Героям!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com